頑張る
Vi skall träna vår kropp och vår själ.

Vi har beslutat att seniorträningen skall följa “15 deltagare- linjen”.
Dvs. om vi är fler än 15 deltagare på seniorträningen så tränar vi utomhus, är vi 15 deltagare eller färre så tränar vi inomhus, inne i Dojon.
Detta för att fortsätta vår linje med social distansering samt att upprätthålla värdefulla träningspass.
Alla seniorer skall därför vara ombytta och klara när vi kommer till Dojon samt ha med skor mm. för att vara förberedda på uteträning
.

För våra Juniorgrupper gäller fortfarande, tillsvidare, att vi tränar utomhus och att vi samlas utanför Dojon när träningspasset startar. Tag träningsskor, egna träningsbyxor (ev. underställ/ långkalsonger under) samt Gi- jackan och bälte utanpå träningskläderna på överkroppen. (Vi tar inte gi- byxorna utanpå för att vi inte skall smutsa ner dem, i onödan). Mössa och vantar är valfritt, om det känns kallt: “Kläder efter väder”.

Det kan vara svårt att träna fysiskt och mentalt på egen hand; att träna vår kropp och vår själ då vi är ensamma. Det kan absolut vara en stor fördel att ha en coach/ tränare/ instruktör, särskilt i dessa tider med virus som begränsar det mesta i vårt samhälle.
Kom och träna tillsammans med oss och upplev glädjen i hård och nyttig träning för kropp och själ.

Komihåg social distansering. Komihåg att tvätta händerna ofta. Komihåg att stanna hemma om du känner av något symptom som kan bero på något virus.
Komihåg att följa Folkhälsomyndighetens anvisningar noga.

Varmt välkommen att träna med oss,
vänligen
Skellefteå Kyokushin Karateklubb
genom
/Tony Asserholt